Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Ereszburkolat S-08 grafit

Ár:
59.900 Ft (47.165 Ft + ÁFA)
Egységár: 5.990,00 Ft/szál
Cikkszám: S-08GP
Elérhetőség: Rendelhető

Ez a panel csak teljes csomagban (1 csomag = 10 szál = 8,1 m2) egyedi megrendelésre kapható.

Kérdése van?

CsomagküldésSzállítási információkért kattintson az ikonra   Személyes átvételSzemélyesen is átveheti a terméket. Információkért kattintson az ikonra.   Átvétel helyeA fizetési információkért kattintson ide.   Átvétel helyeKattintson az ikonra és megtudja hol talál meg minket.

Színválaszték:
Grafit
Kiegészítő termékek
J profil S-15 szürke J profil S-15 szürke
38.700 Ft
Toldó profil S-18 szürke Toldó profil S-18 szürke
39.000 Ft
Menny.:x 1 csomag

Leírás

Szélesség: 30 cm / Hosszúság = 2,7 m       1 csomag = 10 szál / 8,1 m²

Egyszerű és korszerű módja az ereszalj burkolatok kiépítésének. Gyorsan és könnyen elkészíthető esztétikus megoldás, melynek alkalmazásával jelentős anyag és munkaköltség takarítható meg. Könnyű súlyánál fogva nem igényel bonyolult és nagyméretű tartószerkezetet. A perforált panelek kiegészítő szellőzés biztosítanak a tetőszerkezetnek, ugyanakkor távol tartják a rovarokat és az egyéb nemkívánatos élőlényeket. A burkolat felülete – rugalmasságából adódóan - jól ellenáll az esetleges sérüléseknek. Egészségre káros anyagokat nem tartalmaz. Fokozottan tűzálló. Nem vetemedik, nem penészedik, nem gombásodik. Nem igényel semmilyen felületkezelést, vagy későbbi karbantartást. Ellenáll az ultraviola sugárzásnak, melyre 10 év a gyári garancia. A burkoló panelek a legkedveltebb színekben készülnek (fehér, barna, grafit, aranytölgy és dió), melyek segítségével tökéletes harmónia biztosítható az épületek nyílászáróival, vagy egyéb felületeinek színével. Tisztítása egyszerű. A rárakódott szennyeződések vízben oldott általános könnyen eltávolíthatók. Nagyobb felületek takarítására a nagynyomású tisztítógépek kiválóan használhatók. Az ereszburkoláson túl bevált megoldás még szellőzés igényes falburkolatok, üzletberendezések és ipari takarások kialakításához is.

A felszerelés S15 és S18 profilok is szükségesek lehetnek.

SZERELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 

SZÁLLÍTÁS: EGYEDI VISSZAIGAZOLÁS ALAPJÁN

A falburkolatok felszerelt állapotban ellenálnak a nyári forróságnak és a téli fagynak is, melyre a gyártó típustól függően 30 - 50 éves garanciát ad.

A PVC profilok hőre lágyuló tulajdonsága miatt viszont kérjük, fordítsanak kiemelt figyelmet a felszereletlen falburkoló panelek és profilok megfelelő tárolására!

Ne tegyék tűző napra!

Fektessék sík és egyenletes felületre!

Ne rakjanak rá olyan tárgyakat, amik a felület deformálódását okozhatja.

A fentiek figyelembevételével kezelt panelek probléma mentesen megtartják eredeti formájukat és akár több éves raktározás után is tökéletes állapotban maradnak.

A helytelen körülmények között tárolt panelek és profilok deformációjára a garanciális feltételek nem érvényesek. Az ebből adódó reklamációkkal kapcsolatban nem vállalunk felelősséget.


Youtube videók

Alapadatok

 
Házhozszállítás: Az ország egész területén
A termékek ellenértékét banki átutalás útján előre is rendezheti. Ebben az esetben  kérjük ne utaljon automatikusan , míg a vevőszolgálattól nem kapta meg a rendeléshez tartozó számláját.
 
 
 
Szerződött partnerünk nagy tapasztalattal, biztonságosan, és kedvező feltételekkel, utánvétes formában is kiszállítja az Önök által kért termékeket.  szállítási határidő az összeg beérkezésétől számított 2-3 munkanap.
 
 
Kérdése van? Segítünk!
Nézzen körül a GY.I.K menüpontban hátha Ön előtt már valaki feltette kérdését.
Ha nem akkor sincs próbléma ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Írjon nekünk email-t vagy hívjon minket a +36 -20-326-7393-on.
 
 
 
 
Kövessen mineket facebookon is friss információkért és akciós ajánlatokért.
 
 
Itt megtalálja minden típusú harmonikaajtónkhoz a szerelési útmutatót PDF formátumban.
 
 
 
 
Tekintse meg további termékeinketwww.multiprofil.hu oldalon. Műanyag falburkolók, harmónikaajtók, ereszburkolatok kedvező áron.