Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Multiprofil műanyag harmonikaajtó


 

 

Webshopunkat kimondottan a saját harmonikaajtóink bemutatására és értékesítésére hoztuk létre annak érdekében, hogy ezen keresztül is lehetőséget biztosítsunk választékunk szélesebb körben történő megismertetésére és a harmonikaajtókkal kapcsolatos technikai információk és vevőszolgálati tevékenységünk biztosítására. 

ECONOMY

Economy harmonikaajtóinkat kis igénybevételű helyekre ajánljuk. Ideális választás pavilonok térelválasztásához esetleg olyan helységekhez melyeket nem használ napi rendszerességgel. Fehér színben kapható. Ez az ajtónk nem bővíthető.

 

 

IDEAL

Ideal harmonikaajtóinkat azoknak ajánljuk akik nagyobb igénybevételű helyre egy minőségi de kedvező árú ajtót szeretnének vásárolni. Ajtóink készre szereltek így akár fél óra alatt felszerelhetőek és kisebb karbantartás mellett hosszú éveken át biztosított csendes működésük. A termék egyes alkatrészeire élettartam garancia vonatkozik.

PIONEER

Pioneer harmonikaajtóink esztétikus kialakításának köszönhetően szobája praktikus kiegészítőjévé válhat. Harmonikaajtóinkkal rengeteg helyet spórolhat meg lakásában.

 

 

FORTE

FORTE harmónikaajtóinkat azoknak ajánljuk akik igényes, akár nagyobb igénybevételű helyre minőségi és kedvező árú ajtót szeretnének vásárolni. Egy harmonikaajtó, melynek csendes működése különösebb karbantartás nélkül hosszú időn át biztosított. Ajtóink készre szereltek így egyszerűen és gyorsan akár felszerelhetők. A termék egyes alkatrészeire élettartam garancia vonatkozik.

 


 

Hogyan rendeljem meg az ajtómat?

Mielőtt kiválasztja az Önnek megfelelő harmonikaajtót először mérje le a beépítési méreteket. A mellékelt árbán láthatja mely távolságokat kell lemérni ahhoz, hogy harmonikaajtója tökéletesen illeszkedjen az adott helyre.

A) Az ajtótok magassága
Cégünk 200 cm magas ajtókat forgalmaz.
Ha 200 cm méternél alacsonyabb az ajtótok akkor sincs baj mivel Ön bármikor levághat az ajtóból.

 
B) Az ajtótok szélessége
Az alap csomagban 85 cm széles ajtó és sín található.
Ideal harmonikaajtóink szétszerelhetőek és kiegészíthetőek így szinte bármilyen méretűre szabhatóak.
Economy harmonikaajtóink nem szétszerelhetőek és kiegészíteni se áll módunkban.

 

Nem elég a 85 cm? Semmi baj!

Ideal harmonikaajtóink kiegészíthetőek tetszőleges méretre. Az alapcsomag 85cm-es sínt és ajtót tartalmazz. További panelek és sínek rendelésére bármikor módjában áll.

Csak IDEAL harmonikaajtóink kiegészíthetőek! Economy ajtóinkat nem lehet plusz panelokkal felszerelni.

 

Válogasson ITT kategóriáink közül: