Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Harmonikaajtó, modern, minőségi és divatos!


 

ECONOMY

Economy harmonikaajtóinkat kis igénybevételű helyekre ajánljuk. Ideális választás pavilonok térelválasztásához esetleg olyan helységekhez melyeket nem használ napi rendszerességgel. Fehér színben kapható. Ez az ajtónk nem bővíthető.

 

 

IDEAL

Ideal harmonikaajtóinkat azoknak ajánljuk akik nagyobb igénybevételű helyre egy minőségi de kedvező árú ajtót szeretnének vásárolni. Ajtóink készre szereltek így akár fél óra alatt felszerelhetőek és kisebb karbantartás mellett hosszú éveken át biztosított csendes működésük. A termék egyes alkatrészeire élettartam garancia vonatkozik.

PIONEER

Pioneer harmonikaajtóink esztétikus kialakításának köszönhetően szobája praktikus kiegészítőjévé válhat. Harmonikaajtóinkkal rengeteg helyet spórolhat meg lakásában.

 

 

FORTE

FORTE harmónikaajtóinkat azoknak ajánljuk akik igényes, akár nagyobb igénybevételű helyre minőségi és kedvező árú ajtót szeretnének vásárolni. Egy harmonikaajtó, melynek csendes működése különösebb karbantartás nélkül hosszú időn át biztosított. Ajtóink készre szereltek így egyszerűen és gyorsan akár felszerelhetők. A termék egyes alkatrészeire élettartam garancia vonatkozik.

 


 

Hogyan rendeljem meg az ajtómat?

Mielőtt kiválasztja az Önnek megfelelő harmonikaajtót először mérje le a beépítési méreteket. A mellékelt árbán láthatja mely távolságokat kell lemérni ahhoz, hogy harmonikaajtója tökéletesen illeszkedjen az adott helyre.

A) Az ajtótok magassága
Cégünk többféle magaságú ajtókat forgalmaz.

Economy: 200 cm
Ideal: 200 cm
Pioneer: 202 cm
Forte: 214 cm

Ha a fentebb feltüntetett méreteknél alacsonyabb az ajtótok akkor sincs baj, mivel Ön bármikor levághat az ajtóból.

 
B) Az ajtótok szélessége
Az alap csomagban különböző méretű ajtó és sín található.
Ideal, Forte és Pioneer harmonikaajtóink szétszerelhetőek és kiegészíthetőek így szinte bármilyen méretűre szabhatóak.
Economy harmonikaajtóink nem szétszerelhetőek és kiegészíteni se áll módunkban.

 

Nem elég az alapméret? Semmi baj!

Harmonikaajtóink kiegészíthetőek tetszőleges méretre. Az alapcsomagok, alapméretű sínt és ajtót tartalmaznak. További panelek és sínek rendelésével a méretet tetszőlegesen bővítheti.

Csak IDEAL, FORTE és PIONEER harmonikaajtóink kiegészíthetőek! Economy ajtóinkat nem lehet plusz panelokkal felszerelni.