Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Gyakran Ismételt Kérdések

Méretre szabható az ajtó?

Igen

Önök vállalnak méretre szabást?

Harmonikaajtóinkat nem áll módunkban méretre vágni.

Mit tartalmaznak a harmonikaajtó lista árak?

A csomagolás tartalmazza a készre szerelt harmonikaajtót, szerelési útmutatót, kilincset és a mükődéshez szükséges kiegészítőket.

Milyen anyagból készülnek a harmonikaajtóink?

Társaságunk extrudált technológiával készült műanyag alapanyagú belsőépítészeti és bútoripari profilok értékesítésére szakosodott, melyen belül a PVC harmonikaajtókat kiemelten kezeljük.

Honnan tudjam mekkora ajtót kell vennem?

Ellenőrizze a Beépítési méreteket

Nagyobb az ajtó helye, mint az alapcsomagban lévő ajtó mérete. Honnan tudjam hány plusz panelra van szükségem?

Erre itt talál segédletet : Beépítési mérettáblázat

A termékek méretének és számának függvényében változik-e a szállítási költség?

A szállítási költség súly alapján kalkulálódik. Az alábbi linken találhatja a részletezést: https://www.multiprofil.hu/fizetes-es-szallitas-16

Van-e lehetőség a termékek személyes átvételére?

Igen, van lehetőség a megrendelt termékek személyesen történő átvételére az alábbi időpontokban: Hétfő-Péntek: 08:00 - 16:00 Szombat-Vasárnap: Zárva

Szükséges-e regisztráció a vásárláshoz?

A vásárláshoz nem szükséges regisztrálni. Ha regisztrál, akkor annyival könnyíti meg a vásárlás folyamatát, hogy a program újabb vásárláskor előre kitölti a számlázási és szállítási címeket vásárláskor. A regisztráció folyamata egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe. Az első vásárláskor a megrendelésének véglegesítése előtt „Regisztráció” gombra kattintva érhető el a regisztrációs adatlap, amelyet valós adatokkal kitöltve kérjük elküldeni. Fontos, hogy a bejelentkezési nevet és a jelszót illetéktelenek ne ismerjék meg. A korábban regisztrált vásárlók a megrendelés véglegesítése előtt pedig az e-mail címüket és a jelszavukat megadva folytathatják a vásárlást.

Be lehet fűzni tele harmonikaajtóba üveges panelt?

Nem, mert a két panel szélessége eltérő, így az ajtó nem záródik rendesen.

Ideal üveges harmonikaajtó amikor nincs behúzva, mennyit lóg ki a kerethez képest?

Az ajtó összecsukott állapotban kb. 16-17 cm. Az ellenkező oldalon szintén van felszerelve egy sín (amibe belecsúszik-záródik az ajtó) ez kb. 2 cm helyet igényel. Így a nyílásból összesen max. 20 cm-t vesz el az ajtó. A harmonikaajtó kimondottam kis helyigényű, ezért szűk helyekre tökéletes megoldás.

Található a harmonikaajtón alul sín?

Alul nincs szükség sínre. Az ajtón felül található csak műanyag sín.