Termékek Menü
0

Fizetés és szállítás

Szállítás:

Futárszolgálattal:

A futárszolgálatot ellátó szerződött partnerünk nagy tapasztalattal, biztonságosan, és kedvező feltételekkel, utánvétes formában is kiszállítja az Önök által kért termékeket.

Kérjük, hogy mindenféleképp olyan szállítási címet jelöljön meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető. A telefonos elérhetőségéhez szintén olyan telefonszám megadását javasoljuk, ahol napközben is bármikor eléri a futárszolgálat alkalmazottja.

A csomag aktuális helyzetéről a futárszolgálat értesítést küld e-mailben a regisztrációkor megadott e-mail címre.

A küldemény átvételekor a szállító jelenlétében ellenőrizze a csomag sértetlenségét és tartalmát. Amennyiben bármilyen probléma merülne fel, a szállítóval vetessen fel jegyzőkönyvet és ezt küldje el címünkre, mert csak ennek birtokában áll módunkban a problémát orvosolni. 

Személyes átvétel:

A megrendelt termékek személyesen is átvehetőek pomázi telephelyünkön nyitvatartási időn belül (H-P 8:00-16:00).

Ez esetben természetesen szállítási költséget nem kell külön fizetni.

A termékek átvételének legkorábbi időpontjáról telefonon vagy e-mailben értesítjük.

Szállítási díjak:

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli.
Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

Házhoz szállítási árak:

0.01 kg 0.5 kg 1360 Ft
0.51 kg 5.0 kg 1590 Ft
5.01 kg 10 kg 2540 Ft
10.1 kg 15 kg 2800 Ft
15.1 kg 20 kg 3190 Ft
20.1 kg 25 kg 3620 Ft
25.1 kg 30 kg 3747 Ft
30.1 kg 40 kg 4200 Ft
40.1 kg 50 kg 4450 Ft
50.1 kg 60 kg 4890 Ft
60.1 kg 70 kg 5330 Ft
70.1 kg 80 kg 5780 Ft
80.1 kg 90 kg 6220 Ft
90.1 kg 100 kg 6670 Ft


 : Egyedi árajánlat a házhoz szállításhoz.( Nagy méretű termékek esetén)100 kg felett kérjük kérjen egyedi árajánlatott! 

Amennyiben számláját előreutalással óhajtja rendezni a szállítási határidő az összeg beérkezésétől számított 2-3 munkanap.

Fizetés:

  1. Készpénzben/utánvéttel:
    Személyes átvétel esetén üzletünkben kizárólag készpénzben fizethet.

           Utánvétel esetében a rendelés végösszegét a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a              csomag kézbesítőjének.

  1. Banki előreutalás

Előre utalás esetén kérjük, hogy a munkatársaink által e-mailben elküldött díjbekérő számla alapján, a számlán szereplő bankszámlánkra, a számla bruttó végösszegét - mely tartalmazza a szállítási költséget is - a közlemény rovatban a díjbekérő számla sorszámára való hivatkozással átutalni szíveskedjen. 

A díjbekérő számlát legkésőbb a rendelést követő munkanapon küldjük.

  1. (Átmenetileg nem működik)PayPal™ fizetés

Mi az a PayPal™? A PayPal™ a legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal™ egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal™ elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt

Hogyan történik egy fizetés?

Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetősége van:

Ha már rendelkezik PayPal™ fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.

Ha még nem rendelkezik PayPal™ fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.

PayPal™ fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal™ csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.