Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Acél korlát

Ár:
1.638 Ft (1.290 Ft + ÁFA)
Forgalmazó:
Cikkszám: KMT-30-150

Kérdése van?

CsomagküldésSzállítási információkért kattintson az ikonra  Személyes átvételSzemélyesen is átveheti a terméket. Információkért kattintson az ikonra.  Átvétel helyeA fizetési információkért kattintson ide.  Átvétel helyeKattintson az ikonra és megtudja hol talál meg minket.

Szállítási díj: 1.674 Ft
Színválaszték:
Méret:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Beltéri acél korlát
A csövek alapozásának és kopásállól felületének köszönhetően az elemek tartósan ellenállnak a különféle külső behatásoknak.
A korlát 35 mm-es átmérője ergonómiailag kedvező, mert kisebb kezűek, vagy gyengébb szorításúak is (pl. gyerekek, idősebbek, betegek) könnyen és biztonságosan kapaszkodhatnak meg.
A különféle szerkezeti elemek harmonizáló színei lehetőséget adnak további variációkra, melyek segítségével szinte minden környezethez illeszkedő esztétikus megoldások alakíthatók ki. 

Korlát kiegészítőkért kattintson ide >> 

Használati útmutató:

1. Jelölje ki a kapaszkodó kívánt magasságát és irányát.
2. Határozza meg a csukló és a rögzítő pontok számát és helyét
3. A szükséges csőhosszak méretrevágásával próbálja össze a szerkezetet
4. A korlátra csavarozza fel a konzolokat.
5. Rögzítse az első tartóelemet a falra és alulról indulva- a távolságok állandó ellenőrzésével- folyamatosan haladjon felfelé.

!Ügyeljen a szerkezeti elemek megfelelő rögzítésére. Csak így kaphat kellő biztonságot!

Kapcsolódó termékek