Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Luciana - Tortora tölgy

Ár:
49.900 Ft (39.291 Ft + ÁFA)
Cikkszám: PKL100351214
Elérhetőség: Raktáron

Kérdése van?

Csomagküldés   Személyes átvétel   Átvétel helye   Átvétel helye

 Luciana szerelési útmutató

 Luciana zárak felszerelési útmutató

Kiegészítő termékek
Szilikon spray - 100 ml Szilikon spray - 100 ml
975 Ft 795 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Típus Forte
Magasság 214 cm
Szélesség 88,5 cm
Panelok típusa Tele panelok
Panel szélesség 15,5 cm
Panel vastagság 1,0 cm
Minta Faerezetes
Anyaga Műanyag
Vastagság nyitott állapotban 15,5 cm
Bővíthető az alap ajtócsomag? Igen
Zárható Igen

Leírás

 
A közel ötven éves múltra visszatekintő gyártási és értékesítési tapasztalatokra alapozva, a jól bevált műszaki megoldásokkal és korszerű technológiával készült ajtókra a gyártó 10 év jótállást vállal.

 

A Forte ajtók kizárólag elsőosztályú alapanyagok felhasználásával készülnek, amik 100%-ban újrahasznosíthatók. 
A Forte ajtók kizárólag elsőosztályú alapanyagok felhasználásával készülnek, amik 100%-ban újrahasznosíthatók.

 
Az ajtók nem deformálódnak, nem vetemednek. Nedves, vizes helységekben is tökéletesen ellátják feladatukat.

 
A korszerű gyártási rendszernek és a magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően a Forte ajtók műanyag panelei semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak és nem is adnak át környezetüknek.

 
A Forte ajtók a lakótéri beépítéshez megfelelő biztonságot jelentő éghetőségi tanúsítással is rendelkeznek.

 
A Forte ajtók megfelelnek az Európai Unióban gyártott termékekre vonatkozó követelményeinek, melyet a folyamatos minőségi kontrol alapján CE tanúsítással is igazolnak.

 
A Forte ajtók elkészítéséhez kiváló minőségű alkotóelemeket használnak, melyek a több évtizedes termékfejlesztés eredményeként hosszú időn keresztül működésképesek maradnak. Ezért a Forte ajtók – a beépítési útmutatónak megfelelő felszerelés után - nem igényelnek semmilyen különösebb karbantartást.

 

"Made in Italy" design és kivitelezés! FORTE harmónikaajtóinkat azoknak ajánljuk akik igényes, akár nagyobb igénybevételű helyre minőségi és kedvező árú ajtót szeretnének vásárolni. Egy harmonikaajtó, melynek csendes működése különösebb karbantartás nélkül hosszú időn át biztosított. Ajtóink készre szereltek így egyszerűen és gyorsan akár felszerelhetők. A termék egyes alkatrészeire élettartam garancia vonatkozik.

 

Az alap csomagban található ajtók magassága 214 cmszélessége 88,5 cm. Az ajtók előnyös tulajdonsága az, hogy kisebb nyílásméretbe történő beszereléskor magasságában - a pontos befogadó méretnek megfelelően - tetszőlegesen alakíthatóSzélessége pedig az alábbi táblázatban megadottak szerint, egyszerűen és gyorsan - a panelek számának módosításával növelhető, vagy csökkenthető.

A csomagolás tartalmaz egy 88,5 cm-es felső sínt és minden kiegészítő darabot, ami a harmonikaajtó hiánytalan műkődéséhez szükséges (szerelési útmutatót, kilincset és a mükődéshez szükséges kiegészítőket). 

Méret táblázat

Könnyebb működés és a hosszabb élettartam érdekébben javasuljuk, hogy a méretezésnél a maximális nyitási méret minusz 2 cm-el kalkulájon.

Az alapcsomag 85 cm-es sínt tartalmaz, ha nagyobb ajtót szeretne akkor kiegészítő felsősín vásárlása szükséges melynek maximális hossza 150 cm.

Tetszőleges bővíthető vagy szűkíthető az alábbi táblázat szerint:

Szélesség cm-ben Alap ajtócsomag (± panel szám db)
75 cm 3
88,5 cm (alap csomag) 4
104 cm 5
119,5 cm 6
135 cm 7
150,5 cm 8
166 cm 9
181,5 cm 10
N+15,5 cm N+15,5 cm
 

Alapadatok

 
Házhozszállítás: Az ország egész területén
A termékek ellenértékét banki átutalás útján előre is rendezheti. Ebben az esetben  kérjük ne utaljon automatikusan , míg a vevőszolgálattól nem kapta meg a rendeléshez tartozó számláját.
 
 
 
Szerződött partnerünk nagy tapasztalattal, biztonságosan, és kedvező feltételekkel, utánvétes formában is kiszállítja az Önök által kért termékeket.  szállítási határidő az összeg beérkezésétől számított 2-3 munkanap.
 
 
Kérdése van? Segítünk!
Nézzen körül a GY.I.K menüpontban hátha Ön előtt már valaki feltette kérdését.
Ha nem akkor sincs próbléma ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Írjon nekünk email-t vagy hívjon minket a +36 -20-326-7393-on.
 
 
 
 
Kövessen mineket facebookon is friss információkért és akciós ajánlatokért.
 
 
Itt megtalálja minden típusú harmonikaajtónkhoz a szerelési útmutatót PDF formátumban.
 
 
 
 
Tekintse meg további termékeinketwww.multiprofil.hu oldalon. Műanyag falburkolók, harmónikaajtók, ereszburkolatok kedvező áron.