Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Ereszburkolat SVP-08 aranytölgy

Ár:
62.500 Ft (49.213 Ft + ÁFA)
Egységár: 6.250,00 Ft/szál
Cikkszám: SVP-08GO
Elérhetőség: Előrendelhető

Ez a profil csak teljes csomagban (1 csomag = 10 szál = 8,1 m2) egyedi megrendelésre kapható.

Kérdése van?

Csomagküldés  Személyes átvétel  Átvétel helye  Átvétel helye

Színválaszték:
Aranytölgy
Kiegészítő termékek
J profil S-15 aranytölgy J profil SVP-15 aranytölgy
38.700 Ft
Toldó profil S-18 aranytölgy Toldó profil SVP-18 aranytölgy
40.750 Ft
Menny.:x 1 csomag

Leírás

Szélesség: 30 cm / Hosszúság: 270 cm    1 csomag = 10 szál / 8,1 m2


(Technikai adatlap itt érehető el.)

Egyszerű és korszerű módja az ereszalj burkolatok kiépítésének. Gyorsan és könnyen elkészíthető esztétikus megoldás, melynek alkalmazásával jelentős anyag és munkaköltség takarítható meg. Könnyű súlyánál fogva nem igényel bonyolult és nagyméretű tartószerkezetet. A perforált panelek kiegészítő szellőzés biztosítanak a tetőszerkezetnek, ugyanakkor távol tartják a rovarokat és az egyéb nemkívánatos élőlényeket. A burkolat felülete – rugalmasságából adódóan - jól ellenáll az esetleges sérüléseknek. Egészségre káros anyagokat nem tartalmaz. Fokozottan tűzálló. Nem vetemedik, nem penészedik, nem gombásodik. Nem igényel semmilyen felületkezelést, vagy későbbi karbantartást. Ellenáll az ultraviola sugárzásnak, melyre a terméktájékoztatóban megadott szerelési útmutató betartásával 30 év speciális gyártói garancia van.

(Garanciális feltételek letöltése innen lehetséges.)

A burkoló panelek a legkedveltebb színekben készülnek (fehér, barna, grafit, aranytölgy és dió), melyek segítségével tökéletes harmónia biztosítható az épületek nyílászáróival, vagy egyéb felületeinek színével.

Tisztítása egyszerű. A rárakódott szennyeződések vízben oldott általános könnyen eltávolíthatók. Nagyobb felületek takarítására a nagynyomású tisztítógépek kiválóan használhatók.

Az ereszburkoláson túl jól bevált megoldás még szellőzés igényes falburkolatok, üzletberendezések és ipari takarások kialakításához is

A felszerelés S15 és S18 profilok is szükségesek lehetnek.

KISZÁLLÍTÁS: EGYEDI VISSZAIGAZOLÁS ALAPJÁN

FONTOS FIGYELMEZTETÉS!

Az ereszalj burkolatok vásárlásánál és beépítésénél kérjük fordítsanak fokozott figyelmet a gyártó által minden panelcsomagba elhelyezett tájékoztató tanulmányozására.

Kérjük legyenek különös tekintettel az egyes színváltozatok alkalmazásának feltételeire.

A megváltozott éghajlati viszonyokból adódó extrém napsugárzás egyes színek esetében negatívan hat a színtartósságra.

A BARNA és GRAFIT panelek és ezek kiegészítő profiljaira vonatkozó garancia kizárólag az ereszek lefelé néző fedett részein történő alkalmazás esetén érvényes.

Az ARANYTÖLGY, DIÓ, WINCHESTER és FEHÉR színű panelek beépíthetők az ereszalj alsó részén közvetlen napfénynek kitett helyre is, ha az elemek hossza nem haladja meg az 1 m-t.

A zárt szerkezetek fedésénél a fokozott felmelegedés elleni átszellőzés érdekében a tele és peforált profilok kombinált alkalmazása szükséges. 

Az ereszalj burkolatok függőleges síkra történő felhasználása nem javasolt. Ezekre a felületekre ajánljuk kültéri falburkolatainkat.

 

A falburkolatok felszerelt állapotban ellenálnak a nyári forróságnak és a téli fagynak is, melyre a gyártó típustól függően 30 év speciális garanciát ad.

A PVC profilok hőre lágyuló tulajdonsága miatt viszont kérjük, fordítsanak kiemelt figyelmet a felszereletlen falburkoló panelek és profilok megfelelő tárolására!

Ne tegyék tűző napra!

Fektessék sík és egyenletes felületre!

Ne rakjanak rá olyan tárgyakat, amik a felület deformálódását okozhatja.

A fentiek figyelembevételével kezelt panelek probléma mentesen megtartják eredeti formájukat és akár több éves raktározás után is tökéletes állapotban maradnak.

A helytelen körülmények között tárolt panelek és profilok deformációjára a garanciális feltételek nem érvényesek. Az ebből adódó reklamációkkal kapcsolatban nem vállalunk felelősséget.

(Részletes termék és szerelési tájékoztató itt érhető el.)

.


 


 

Youtube videók

Alapadatok

 
Házhozszállítás: Az ország egész területén
A termékek ellenértékét banki átutalás útján előre is rendezheti. Ebben az esetben  kérjük ne utaljon automatikusan , míg a vevőszolgálattól nem kapta meg a rendeléshez tartozó számláját.
 
 
 
Szerződött partnerünk nagy tapasztalattal, biztonságosan, és kedvező feltételekkel, utánvétes formában is kiszállítja az Önök által kért termékeket.  szállítási határidő az összeg beérkezésétől számított 2-3 munkanap.
 
 
Kérdése van? Segítünk!
Nézzen körül a GY.I.K menüpontban hátha Ön előtt már valaki feltette kérdését.
Ha nem akkor sincs próbléma ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Írjon nekünk email-t vagy hívjon minket a +36 -20-326-7393-on.
 
 
 
 
Kövessen mineket facebookon is friss információkért és akciós ajánlatokért.
 
 
Itt megtalálja minden típusú harmonikaajtónkhoz a szerelési útmutatót PDF formátumban.
 
 
 
 
Tekintse meg további termékeinketwww.multiprofil.hu oldalon. Műanyag falburkolók, harmónikaajtók, ereszburkolatok kedvező áron.