Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Kültéri falburkoló SV-01 bézs

Ár:
6.300 Ft (4.961 Ft + ÁFA)
Egységár: 6.300,00 Ft/szál
Cikkszám: SV-01BE
Elérhetőség: Raktáron

Fehér profilok szálanként is rendelhetőek.
Szállítá
s: egyedi visszaigazolás alapján

 

Színválaszték:
Bézs
Menny.:x 1 szál

Paraméterek

Szélesség 25 cm
Hosszúság 385 cm
Mennyiség egy csomagban 10 szál
Burkolható felület / csomag 9,625 m²

Leírás

A deszkaburkolat megfelelője – a vinyl burkolat az Egyesült Államokból és Kanadából származik, ahol jelenleg a legnépszerűbb homlokzati burkolatként tartják számon. Az a PVC, amelyből a vinyl burkolat készült, tartósság szempontjából messze meghaladja a fából készült prototípusát, miközben a faerezet utánzatú felületnek köszönhetően megjelenésükben alig különböznek egymástól.

A burkolat nagyfokú ellenállóképessége a változó időjárási körülményekkel, biológiai szerekkel, és a legtöbbvegyszerrel szemben biztosítja annak sokéves problémamentes használatát. A homlokzat tartósságát tovább növeli maga a panelek szerkezete a speciálisan profilozott él a furatoknál a csavarok további blokkolását eredményezi. Ez az úgynevezett „hurrikán elleni” kialakítás, amely megvédi a panelt az épület faláról való leszakadás ellen, még nagyon erős szélesetén is.

Kis súlya, gondmentes szállítása, valamint az egyszerű és gyors felszerelése, amely nem igényel speciális beavatkozást és szerszámokat, lehetővé teszi a vinyl burkolat kialakítását bármikor az év folyamán, akár önerővel is. Ez a burkolat használatának teljes időtartama alatt nem igényel további karbantartást vagy rendszeres felújítást.

Előnyei:

A felület szabad vízelvezető szerkezetéből kifolyólag könnyű tisztán tartani

Ellenálló az időjárás viszontagságaival és a nedvességgel szemben

Nem igényel semmilyen karbantartást

Gyors összeszerelés

A könnyű súly megkönnyíti a szerelést és kevesebb terhet ró a ház szerkezetére

Környezetbarát - Termékeink környezetbarát technológiával készülnek. 100% - ban újrahasznosíthatóak. Nem tartalmaznak ólmot, nehézfémeket, illetőleg a gyártás során nem használnak savakat és propán-butánt sem.

Ellenáll a legerősebb szélnek is

Szabad homlokzat szellőzés

Könnyen tisztántartható

Egyszerű összeszerelés

Rovarokkal szembeni ellenállóság

50 év garancia

A falburkolatok felszerelt állapotban ellenálnak a nyári forróságnak és a téli fagynak is, melyre a gyártó típustól függően 30 - 50 éves garanciát ad. A PVC profilok hőre lágyuló tulajdonsága miatt viszont kérjük, fordítsanak kiemelt figyelmet a felszereletlen falburkoló panelek és profilok megfelelő tárolására! Ne tegyék tűző napra! Fektessék sík és egyenletes felületre! Ne rakjanak rá olyan tárgyakat, amik a felület deformálódását okozhatja. A fentiek figyelembevételével kezelt panelek probléma mentesen megtartják eredeti formájukat és akár több éves raktározás után is tökéletes állapotban maradnak. A helytelen körülmények között tárolt panelek és profilok deformációjára a garanciális feltételek nem érvényesek. Az ebből adódó reklamációkkal kapcsolatban nem vállalunk felelősséget.

Alapadatok

 
Házhozszállítás: Az ország egész területén
A termékek ellenértékét banki átutalás útján előre is rendezheti. Ebben az esetben  kérjük ne utaljon automatikusan , míg a vevőszolgálattól nem kapta meg a rendeléshez tartozó számláját.
 
 
 
Szerződött partnerünk nagy tapasztalattal, biztonságosan, és kedvező feltételekkel, utánvétes formában is kiszállítja az Önök által kért termékeket.  szállítási határidő az összeg beérkezésétől számított 2-3 munkanap.
 
 
Kérdése van? Segítünk!
Nézzen körül a GY.I.K menüpontban hátha Ön előtt már valaki feltette kérdését.
Ha nem akkor sincs próbléma ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Írjon nekünk email-t vagy hívjon minket a +36 -20-326-7393-on.
 
 
 
 
Kövessen mineket facebookon is friss információkért és akciós ajánlatokért.
 
 
Itt megtalálja minden típusú harmonikaajtónkhoz a szerelési útmutatót PDF formátumban.
 
 
 
 
Tekintse meg további termékeinketwww.multiprofil.hu oldalon. Műanyag falburkolók, harmónikaajtók, ereszburkolatok kedvező áron.