Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Egyenes konzol

Ár:
3.980 Ft
910 Ft (717 Ft + ÁFA)
Cikkszám: KM-HG005
Elérhetőség: Raktáron

Kérdése van?

CsomagküldésSzállítási információkért kattintson az ikonra  Személyes átvételSzemélyesen is átveheti a terméket. Információkért kattintson az ikonra. Átvétel helyeA fizetési információkért kattintson ide.  Átvétel helyeKattintson az ikonra és megtudja hol talál meg minket.

Menny.:db

Leírás

  • A csövek alapozásának és kopásállól fületének köszönhetően az elemek tartósan ellenállnak a különféle külső behatásoknak.
  • A cső profil 35 mm-es átmérője ergonómiailag kedvező, mert kisebb kezűek, vagy gyengébb szorításúak is (pl. gyerekek, idősebbek, betegek) könnyen és biztonságosan kapaszkodhatnak meg.
  • A különféle szerkezeti elemek harmonizáló színei lehetőséget adnak további variációkra, melyek segítségével szinte minden környezethez illeszkedő esztétikus megoldások alakíthatók ki. 

Kiegészítőkért kattintson ide  

Használtai útmutató:
  1. Jelölje ki a kívánt magasságot és irányt.
  2. Határozza meg a csukló és a rögzítő pontok számát és helyét
  3. A szükséges csőhosszak méretrevágásával próbálja össze a szerkezetet
  4. A csövekre csavarozza fel a konzolokat.
  5. Rögzítse az első tartóelemet a falra és alulról indulva- a távolságok állandó ellenőrzésével- folyamatosan haladjon felfelé.

!Ügyeljen a szerkezeti elemek megfelelő rögzítésére. Csak így kaphat kellő biztonságot!

Alapadatok

 
Házhozszállítás: Az ország egész területén
A termékek ellenértékét banki átutalás útján előre is rendezheti. Ebben az esetben  kérjük ne utaljon automatikusan , míg a vevőszolgálattól nem kapta meg a rendeléshez tartozó számláját.
 
 
 
Szerződött partnerünk nagy tapasztalattal, biztonságosan, és kedvező feltételekkel, utánvétes formában is kiszállítja az Önök által kért termékeket.  szállítási határidő az összeg beérkezésétől számított 2-3 munkanap.
 
 
Kérdése van? Segítünk!
Nézzen körül a GY.I.K menüpontban hátha Ön előtt már valaki feltette kérdését.
Ha nem akkor sincs próbléma ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Írjon nekünk email-t vagy hívjon minket a +36 -20-326-7393-on.
 
 
 
 
Kövessen mineket facebookon is friss információkért és akciós ajánlatokért.
 
 
Itt megtalálja minden típusú harmonikaajtónkhoz a szerelési útmutatót PDF formátumban.
 
 
 
 
Tekintse meg további termékeinketwww.multiprofil.hu oldalon. Műanyag falburkolók, harmónikaajtók, ereszburkolatok kedvező áron.