Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Luciana cédrus

Ár:
21.860 Ft (17.213 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 352

Kérdése van?

Csomagküldés    Személyes átvétel    Átvétel helye    Átvétel helye SZERELÉSI ÚTMUTATÓ

Menny.:db

Kapcsolódó termékek

Leírás

            A Forte ajtók kizárólag elsőosztályú alapanyagok felhasználásával készülnek, amik 100%-ban újrahasznosíthatók.                                

  • A közel ötven éves múltra visszatekintő gyártási és értékesítési tapasztalatokra alapozva, a jól bevált műszaki megoldásokkal és korszerű technológiával készült ajtókra a gyártó 10 év jótállást vállal.
  • A Forte ajtók kizárólag elsőosztályú alapanyagok felhasználásával készülnek, amik 100%-ban újrahasznosíthatók.
  • Az ajtók nem deformálódnak, nem vetemednek. Nedves, vizes helységekben is tökéletesen ellátják feladatukat.
  • A korszerű gyártási rendszernek és a magas minőségű alapanyagoknak köszönhetően a Forte ajtók műanyag panelei semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak és nem is adnak át környezetüknek.
  • A Forte ajtók a lakótéri beépítéshez megfelelő biztonságot jelentő éghetőségi tanúsítással is rendelkeznek.
  • A Forte ajtók megfelelnek az Európai Unióban gyártott termékekre vonatkozó követelményeinek, melyet a folyamatos minőségi kontrol alapján CE tanúsítással is igazolnak.
  • A Forte ajtók elkészítéséhez kiváló minőségű alkotóelemeket használnak, melyek a több évtizedes termékfejlesztés eredményeként hosszú időn keresztül működésképesek maradnak. Ezért a Forte ajtók – a beépítési útmutatónak megfelelő felszerelés után - nem igényelnek semmilyen különösebb karbantartást.

"Made in Italy" design és kivitelezés! FORTE harmónikaajtóinkat azoknak ajánljuk akik igényes, akár nagyobb igénybevételű helyre minőségi és kedvező árú ajtót szeretnének vásárolni. Egy harmonikaajtó, melynek csendes működése különösebb karbantartás nélkül hosszú időn át biztosított. Ajtóink készre szereltek így egyszerűen és gyorsan akár felszerelhetők. A termék egyes alkatrészeire élettartam garancia vonatkozik.

Az alap csomagban található ajtók magassága 214 cm, szélessége 88,5 cm. Az ajtók előnyös tulajdonsága az, hogy kisebb nyílásméretbe történő beszereléskor magasságában - a pontos befogadó méretnek megfelelően - tetszőlegesen alakítható. Szélessége pedig az alábbi táblázatban megadottak szerint, egyszerűen és gyorsan - a panelek számának módosításával növelhető, vagy csökkenthető.

Színek: Cédrus
Anyag: Műanyag - Kiváló minőségű PVC, Kilincs: Alumínium szerkezetű, ABS gombbal
Tulajdonságok: Az ajtó egyszárnyú kivitelben - bal és jobb oldali nyitással egyaránt szerelhetők. Kiegészítő panelek segítségével bővíthető. Kétszárnyú ajtó kialakításhoz két db ajtó vásárlását ajánljuk.
Méret: 214 x 88,5 cm  (készletről csak 214 cm magas ajtók kaphatók)

 

DESIGN
Szín Cédrus
Zárható IGEN
Beépítési méretek
Magasság (mm) 2140 mm
Maximális szélesség amikor zárva van 885mm
Szélesség amikor nyitva van (mm) 155mm
Panel vastagság(mm) 10mm

 

Méret táblázat

Könnyebb működés és a hosszabb élettartam érdekébben javasoljuk, hogy a méretezésnél a maximális nyitási méret minusz 2-4 cm-el kalkulájon.
Az alapcsomag 120 cm-es sínt tartalmaz, ha nagyobb ajtót szeretne akkor kiegészítő felsősín vásárlása csak akkor szükséges ha ettől szélesebb ajtót szeretne.
Egy szárnyas harmonikaajtó
Szélesség cm-ben Ajtók száma Panelek száma
75 cm 1 3
88,5 cm  1 4
104 cm 1 5
119,5 cm 1 6
135 cm 1 7
150,5 cm 1 8
166 cm 1 9
181,5 cm 1 10
N+115,5cm 1 N+
 

Házhozszállítás

Házhozszállítás: 2626Ft-tól
Utánvétel: 345 Ft
 50.000 Ft felett:   Ingyenes
(Az ország egész területén)
A termékek ellenértékét banki átutalás útján előre is rendezheti. Ebben az esetben  kérjük ne utaljon automatikusan , míg a vevőszolgálattól nem kapta meg a rendeléshez tartozó számláját.
Szerződött partnerünk nagy tapasztalattal, biztonságosan, és kedvező feltételekkel, utánvétes formában is kiszállítja az Önök által kért termékeket.   szállítási határidő az összeg beérkezésétől számított 2-3 munkanap.

Kérdése van? Segítünk!
Nézzen körül a GY.I.K menüpontban hátha Ön előtt már valaki feltette kérdését.
Ha nem akkor sincs próbléma ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Írjon nekünk emailt vagy hívjon minket a +36 -20-326-7393-on.
Kövessen mineket facebookon is fríss információkért és akciós ajánlatokért.

 

Itt megtalálja minden típusú harmonikaajtónkhoz a szerelési útmutatót PDF formátumban.
Tekintse meg további termékeinket a www.multiprofil.hu oldalon. Műanyag falburkolók, ablakpárkányok, korlátrendszerek kedvező áron.