x
Oldalunk a felhasználói élmény biztosításához cookie-kat használ. Mielőtt elfogadja kérjük olvassa el a cookie tájékoztatónkat.
Termékek Menü
Multifunkciós profil Kattintson a felnagyításhoz és a további képekért!

Multifunkciós profil

Ár:
2.134 Ft
2.027 Ft (1.596 Ft + ÁFA)
Egységár: 676 Ft/m
Forgalmazó:
Cikkszám: B-606

Kérdése van?

CsomagküldésSzállítási információkért kattintson az ikonra Személyes átvételSzemélyesen is átveheti a terméket. Információkért kattintson az ikonra. Átvétel helyeA fizetési információkért kattintson ide. Átvétel helyeKattintson az ikonra és megtudja hol talál meg minket.

Színválaszték:
Menny.:x 3m

Leírás és Paraméterek

Multifunkciós profil:
A dekoratív panelek felhelyezése után az elemek lezárására használható minden irányból. A termék kétoldalú ragasztócsíkkal van ellátva a könnyű és egyszerű felhelyezés érdekében

Kiegészítőkért kattintson ide 

Használati útmutató:
A beltéri paneleket nem szabad közvetlen napsugárzásnak, illetőleg magas hőmérsékletingadozásnak kitett helyen tárolni és felhelyezni. Nagy hőmérsékletingadozásokkal bíró felületen javasoljuk, hogy 1,5 méternél hosszabb elemet ne használjon. Az ilyen helyeken ajánlatos csavarokkal felszerelni. A panelek kis fogú fűrésszel szépen méretre vághatóak. A szereléshez használjunk rozsdamentes rögzítő elemeket. Felhelyezés előtt csomagolja ki a paneleket és hasonlítsa össze a színüket, kis árnyalatkülönbségek elfogadhatók. Ilyen esetekben javasoljuk, hogy felszerelés előtt a felszerelni kívánt helyen állítsuk fel a paneleket. A felhelyezés után nem fogadunk el reklamációt a színkülönbségre vonatkozóan. Használati utasítás: A paneleket párnafára helyezzük fel, rögzítése csavarozással történik. Egyenletes falfelület esetén ragasztóval is fel lehet helyezni.

Kapcsolódó termékek