Termékek Menü
0
Falburkoló panel 10x300 cm Fehér Kattintson a felnagyításhoz és a további képekért!

Falburkoló panel 10x300 cm Fehér

Ár:
4.071 Ft (3.206 Ft + ÁFA)
Egységár: 1.357 Ft/m2
Forgalmazó:
Cikkszám: 0105.260.01.08

Kérdése van?

 

CsomagküldésSzállítási információkért kattintson az ikonra Személyes átvételSzemélyesen is átveheti a terméket. Információkért kattintson az ikonra. Átvétel helyeA fizetési információkért kattintson ide. Átvétel helyeKattintson az ikonra és megtudja hol talál meg minket.

Színválaszték:
 
Méret: 10x300 cm
Kiegészítő termékek
Toldó elem Toldó elem
514 Ft
Univerzális sarok Univerzális sarok
518 Ft
Szegély profil Szegély profil
484 Ft
Barokk szegély Barokk szegély
743 Ft
Menny.:csomag

Leírás és Paraméterek

Csomagolás:
Méret: 10 cm x 3m
Csomag: 3 m2
Beltéri falburkolatok:
-Ideális burkolóanyaga vizes, nedves helységeknek.
-Nem vetemedik. Nem kell felületkezelni. Méret és színtartó tulajdonsága kiváló.
-Üreges szerkezete javítja a falak hő és hangszigetelő képességét.
-Egyszerűen, gyorsan szerelhető. Bármilyen síkfelület borítására alkalmazható. Szerelése nem igényel különleges gépet, szaktudást, vagy szerszámot.
-Felújítások, könnyűszerkezetes gyors technológiák egyik leggyakrabban alkalmazott megoldása.
-Egészségre káros anyagokat nem tartalmaz, ezért szociális és egészségügyi létesítmények állandó tisztítást igénylő felületeire is szívesen használják.
-A felhasznált alapanyag gyulladáscsökkentő adalékot is tartalmaz, amitől fokozottan tűzálló.
-A kiegészítő profilok segítségével rendkívül jól variálható, szabad teret engedve a tervezői fantáziának, egyedi megoldásokra is ideális.  Ablakkávák, tetőtéri ablakbeugrók, padlásfeljárók, lépcsőfordulók alatti terek, de akár üzletberendezések, egyedi reklámfelületek, vagy kiállítási falak létrehozására is tökéletes.

Kiegészítőkért kattintson ide 

Használati útmutató:
A beltéri paneleket nem szabad közvetlen napsugárzásnak, illetőleg magas hőmérsékletingadozásnak kitett helyen tárolni és felhelyezni. Nagy hőmérsékletingadozásokkal bíró felületen javasoljuk, hogy 1,5 méternél hosszabb elemet ne használjon. Az ilyen helyeken ajánlatos csavarokkal felszerelni. A panelek kis fogú fűrésszel szépen méretre vághatóak. A szereléshez használjunk rozsdamentes rögzítő elemeket. Felhelyezés előtt csomagolja ki a paneleket és hasonlítsa össze a színüket, kis árnyalatkülönbségek elfogadhatók. Ilyen esetekben javasoljuk, hogy felszerelés előtt a felszerelni kívánt helyen állítsuk fel a paneleket. A felhelyezés után nem fogadunk el reklamációt a színkülönbségre vonatkozóan. Használati utasítás: A paneleket párnafára helyezzük fel, rögzítése csavarozással történik. Egyenletes falfelület esetén ragasztóval is fel lehet helyezni.

Kapcsolódó termékek